Една жена е лесна за разпознаване! Просто погледнете деколтето на дрехите

...
Една жена е лесна за разпознаване! Просто погледнете деколтето на дрехите
Коментари Харесай

Признаците, които ВЕДНАГА издават самотната жена:

Една жена е лесна за различаване! Просто погледнете деколтето на облеклата й.

Дрехите могат да опишат доста за една жена. Например за специалността, равнището на приходите и обществения статус. Но с изключение на външните и най -очевидни качества, тя е в положение да разкрие даже персоналния си живот. Да, самотата се чете освен в очите, само че и в женското облекло.

Говорим за 5 знака в облеклата, по които е елементарно да разпознаете, че пред вас има самотна жена.

Суичъри и необятни облекла

Не всички предходни връзки приключват с позитивна нотка. Това значи, че дамата към момента е травмирана от отрицателни прекарвания и към момента не желае да стартира нова връзка. Но какви облекла ще създадат привлекателна дама невидима за мъжете? Разбира се, необятни облекла в скучни нюанси.

„ Почитателите на обикновените трикотажни произведения просто се опасяват да привлекат вниманието към тяхната персона “, казва психологът Дженифър Баумгартнер в книгата си „ Ти си това, което носиш “.

Твърде провокативни облекла

Дълбоко деколте, вулгарни ботуши на ток са просто начин да привлечете мъжкото внимание и да получите още един комплимент. Много самотни дами са в действителност уверени, че това работи. Но, както се оказа, за силния пол е значим освен красива и привлекателна обвивка, само че и това, което е вътре.

Мъжете в действителност харесват дами, които умеят да се обличат съвременно, елегантно, само че в това време с малко тайнственост. В края на краищата всеки ще желае да позволи тази мистерия. Но отвореното деколте, разголените краката и вулгарността единствено алармират на мъжа, че дамата е сама за дълго време и към този момент е отчаяна.

Хищни и ярки цветове

Всичко тук е като в дивата природа. Пауните да вземем за пример разтварят превъзходните си опашки по време на брачния сезон, с цел да се изфукат пред женската. И мухоморите имат такава бляскавост по някаква причина. Всичко това удобно ги отличава в гората и не оставя никакъв късмет да останат незабелязани.

Така че дамите, които обличат най -доброто едновременно денем и се гримират с трагичен опушен грим, явно търсят мъж.

Прекомерната бляскавост на облеклата е беззвучен зов за помощ. За един мъж да я забележи и да оцени яркия й тип и същинската й стойност “, казва психологът Алексей Афоншин.

Прекалено прилепнали стилове

Самотна дама, която желае да откри своето благополучие, знае тъкмо какви стилове на облекло притеглят мъжете. Широките дънки не са по техния усет, тъй като крият цялата фигура. Но елегантната прилепнала рокля или пола-молив е върхът на съвършенството. Всичко, което показва тънка талия на фона на буйни ханш, притегля погледите на противоположния пол.

Но действителността е, че прекомерно впитите рокли и облекла са надалеч от върха на комфорта и няма да желаете да ги носите всеки ден. Някои дами обаче са подготвени да понесат неудобства в името на прелестно запознанство и вероятно нова връзка.

Знаците в облеклата, които показва една жена, не са панацея. Трябва обаче да признаете, че ще бъде необичайно, в случай че една жена денем се облича в леопардова мини-пола с вулгарни ботуши. Или, в противен случай, тя ще облече скучна сива жилетка. Дрехите са разнообразни, само че същността е същата – дамата очевидно няма сътрудник в живота.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР